Van Kooten en De Bie leggen uit…

  • AuthorPrivelesfotografie2017
  • Date 7 januari 2017
  • CategoryBeginners

Camera?

Die is zeker belangrijk in fotografie! Het is en blijft alleen een middel en geen doel als je wilt leren fotograferen. Weten wat de camera kan, welke mogelijkheden het biedt, is uiteraard wel heel belangrijk omdat je dat actief inzet bij het bepalen van je beeld. Zo is het belangrijk je te realiseren dat je objectief (lens) eigenlijk belangrijker is dan de camera body.

Weg met de automaat!

Mijn doel als ik je lesgeef, is je kennis bijbrengen over de basisprincipes van fotografie. Maar nog veel belangrijker: ik leer je inhoud te geven aan je foto’s door je te leren kijken en keuzes te maken. Gericht, op inhoud inzetten van kennis van de basisprincipes. Als je je camera op de automatische stand laat staan, zal je dit nooit bereiken. Dus weg met de automaat, en dan wordt fotografie ineens veel overzichtelijker!

Delen: