Website privelesfotografie.nl online!!

  • AuthorPrivelesfotografie2017
  • Date 7 januari 2017
  • CategoryAlgemeen

Priveles fotografie?

 
Vanaf 2007 ben ik fotograaf en sinds 2011 geef ik ook les. In eerste instantie deed ik wat zovelen doen, namelijk groepslessen geven. Maar al snel raakte ikzelf gefrustreerd dat ik niet iedereen kon bieden wat hij nodig had. Iedereen heeft een ander kennisniveau, ander doel en vooral een andere manier van leren. Dus ik heb nog nooit twee lessen hetzelfde gegeven omdat elke student anders is!
 

Fotograferen vs registreren

 
Je hebt fotograferen en registreren. Die laatste is vastleggen wat je letterlijk ziet als herinnering voor een later moment. Hier sta ik en dit is wat ik zie. Fotograferen is je ervaring vertellen in een beeld, een foto. Dus je staat letterlijk stil bij wat je ziet, realiseert je wat je interpretatie daarvan is en zet vervolgens fotografische basisprincipes in om het verhaal te vertellen in een statisch beeld.
 

Alle niveaus en onderwerpen

 
Lessen voor zowel startende als gevorderde fotografen. De basiscursus is er voor hen die vooral automatisch fotograferen. Ik leg je de basisprincipes uit, hoe je je camera instelt, maar vooral hoe je die principes kunt toepassen.
Als meer gevorderd fotograaf (je kent de basisprincipes al) kun je bij mij aangeven wat je wilt leren of wilt uitbreiden aan kennis, en ik maak een lesplan voor je. Zo leer je precies wat je wilt leren! Maar ook op de manier waarop jij het beste leert en zonder tussenkomst van anderen.

Delen: