Focus op Inhoud

Privé fotografie workshops en cursussen

Of je nou een starter bent of al een tijdje fotografeert, fotografie zegt alles over jou. Het is belangrijk dat je het begrijpt en ik kan daarvoor zorgen! De privélessen worden aangepast aan jouw manier van leren en jouw tijd. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij een volgende stap kunt zetten in je ontwikkeling.

Filter

Alleen als je de fotografische technieken begrijpt heb je de vrijheid om je eigen foto’s te maken

In deze cursus leer je verschillende portretten te fotograferen en hoe je mensen op hun gemak kunt stellen.

Straatfotografie is je realiseren wat je ziet en dat verhaal in een foto vastleggen

Je foto’s bespreken met een andere fotograaf kan zorgen voor nieuwe ideeën en inspiratie!

De omstandigheden zijn vaak verre van ideaal en daar moet je op in kunnen spelen.

Met flitslicht kun je effecten toevoegen of juist heel subtiel donkere delen inflitsen.

Freelance fotograaf en docent
Nikki Nooteboom
Mijn naam is Nikki, sinds 17 jaar freelance fotograaf en sinds 11 jaar docent. Ik begon met groepen lesgeven, maar al snel merkte ik dat ik mensen toch zoveel mogelijk apart ging coachen. Iedereen leert anders en heeft andere ervaring, ik pas mijn manier van lesgeven graag daarop aan.
Samen maken we een plan, we kunnen dag, tijd en plaats samen bepalen. Je zit dus niet aan vaste momenten vast. Door Corona ben ik ook begonnen met online lesgeven, wat ik in de toekomst zal blijven doen zodat ik mensen die verder weg wonen ook kan voorzien van fotografische kennis.
Mijn fotografie website vind je hier: www.nikkinooteboom.nl Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op!