OP-MAAT CURSUS OF WORKSHOP (gevorderd)

Gevorderd

Het kan zijn dat je al een tijdje fotografeert, maar een bepaalde techniek of principe ter aanvulling onder de knie wilt krijgen. Uiteraard is het hierbij belangrijk dat een cursus is aangepast op je huidige kennis en dat wat je wilt leren. Aangezien deze cursussen altijd op basis van priveles zijn, is dat ook precies wat je krijgt. Neem contact met me op als je vragen hebt of als je je aan wilt melden voor een intakegesprek.

  • Portretfotografie, met en/of zonder flitslicht
  • Flitstechnieken (binnen en buiten)
  • Studiofotografie
  • Straatfotografie
  • Conceptueel fotograferen en plannen
  • Hulp bij inrichten van een thuisstudio
    etc.

 

Privéles van Nikki is een echte aanrader!

Toen ik een tijd geleden de overstap maakte van compactcamera naar een serieuzere full frame spiegelreflex, en er meer interesse in het vak fotografie en er zelfs ambitie bij kwam kijken, vond ik ook dat daar gedegen les bij hoorde.

Die noodzakelijke begeleiding heb ik bij Nikki gekregen.Haar enthousiasme en kennis van zaken zorgen ervoor dat je in rap tempo meer inzicht krijgt in de wereld van de fotografie. Niet alleen het gebruik van je apparatuur, maar vooral de manier van kijken naar een onderwerp en de wereld om je heen wordt uitgebreid behandeld. En hoe je dit ‘anders’ kijken zou kunnen vertalen naar een foto.

Niet dat in dit wetten zijn, maar meer zaken die je compositorisch zouden kunnen helpen.
Wat ook uitstekend werkt, is het samen kijken naar foto’s die je al gemaakt hebt en aan de hand daarvan bepalen hoe het eventueel beter of anders had gekund.

Ik heb gemerkt dat ik door de lessen van Nikki al aardige sprongen gemaakt heb en ik nu echt nadenk en kijk voordat ik afdruk in plaats van het plat registreren van een ‘kiekje’. Klaar met leren ben je echter nooit en ik weet zeker dat Nikki me nog veel meer kan bijbrengen.
Tijd voor een volgende les!

Kenneth Markesteijn

 

INFORMATIE

Niveau: Amateur+, doorstromers vanuit basiscursus
Nodig: spiegelreflex- of systeemcamera op M-stand.
Duur: minimaal 2 uur (1 les)
Locatie: Den Haag of andere in overleg
Kosten: 100 euro pp per les (excl BTW voor bedrijven)

Delen: